Annons

Nypremiär för Dahlgren och Sandqvist

På lördag är det dags för årets första försäsongsmatch för BoIS. För motståndet står division 2-klubben Högaborg och matchen spelas på Idrottsplatsens konstgräsplan med start klockan 13.00.

Efter en dryg veckas träning spelar BoIS sin första försäsongsmatch på lördag. Det är Helsingborgsklubben Högaborg som i år tränas av Jörgen Pettersson som gästar IP. BoIS assisterande tränare Billy Magnusson vill dock inte dra för stora växlar på matchen som sådan.
– Vi ville komma igång och samtidigt kolla ett par killar som tränat med oss. Därför kontaktade jag Jörgen direkt och han är lite i samma läge som oss, säger Billy Magnusson.

Annons
 

BoIS trupp består idag av följande spelare. Jonas Sandqvist, Kevin Ahlin, Johnny Lundberg, Mårten Nordbeck, Mikael Dahlgren, Jesper Lernesjö, Måns Ekwall, Alexander Tkacz, Muamet Asanovski, Rasmus Alm, Dennis Olofsson, Florent Krasniqi, Samuel Aziz och Andrew Stadler.
– Klart är att Måns Ekwall och Alexander Tkacz inte kan spela då de är skadade men vi har ytterligare tre spelare som provtränat och som kommer att testas. Dessa är Marko Mugosa, Igor Arsenijevic och Benjamin Omerovic.

Marko Mugosa är 30-årig central mittfältsspelare som för fyra år sedan spelade med Röda Stjärnan. Igor Arsenijevic är en serbiskt defensiv 28-årig mittfältare och Benjamin Omerovic, 20 år, kommer närmast från Tenhults IF och är mittback.
– Vi har även haft Marko Memedovic, en 24-årig yttermittfältare från Serbien här, men han åkte hem igår. På hans position har vi redan spelare som är lika bra eller bättre, menar tränaren.

Med all säkerhet kommer de gamla bekantingarna Mikael Dahlgren och Jonas Sandqvist att visa upp sig på plan i den randiga tröjan.
– Vi har ännu inte diskuterat hur vi ska ställa upp men det är väl troligt att de kommer att spela. Vi vill se så många som möjligt i matchliknande situationer. Därför kommer nog de flesta i truppen att få speltid. Det är inte heller omöjligt att vi har med någon eller några juniorer, avslutar Billy Magnusson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser