Annons

Jazz i Sofia Albertina kyrka

Lördagen den 17 januari kl 16.00 bör alla musikälskare passa på att ta sig till Sofia Albertina kyrka, där man helt gratis kan lyssna på en jazzig konsert med Tommy Holmgren trio, eller TH trio som de kallar sig till vardags. Bandet är en av Sveriges mest spännande jazztrios. Trion består av Martin Hall, piano, Magnus Bergström, bas och Tommy Holmgren på trummor.
– Genren är poetisk kammarjazz i Jan Johanssons anda, där samspelet och den gemensamma klangen står i fokus. Musiken rör sig fritt i landskapet mellan det expressiva och det meditativa, där egna kompositioner, psalmer, folkvisor, samt stor del improvisation får plats, säger Hjördis Håkansson på Landskrona Församling

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser