Annons

Sköts i benet när han skulle köpa bil

En 25-årig man från Helsingborg kom på måndagen in på sjukhuset i sin hemstad med en skottskada i benet. Beskjutningen inträffade i landskrona där han skulle köpa en begagnad bil. Enligt anmälan ska an ha hittat bilen på Internet och kommit överens med säljaren om tid och plats.
När han på måndagen mötte försäljaren fanns det dock ingen bil. Istället tog gärningsmannen fram en pistol och sköt 25-åringen i benen samtidigt som han stal pengarna som var ämnade att köpa bilen för.
Helsingborgaren blev dock inte värre skadad än att han kunde köra själv för att få vård. Polisen har hört målsäganden under dagen men i skrivande stund är det oklart vad som framkommit.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser