Annons

Härlig julgåva till ridklubben

Under december fördelar Arvsfonden 142,9 miljoner kronor till 95 stycken projekt. Av dessa är 38 projekt helt nya och de fick dela på 64,3 miljoner kronor. Ett av dessa är från Landskrona.

I november berättade vi att Arvsfonden satsar tre miljoner kronor på Cityidrotten och nu i december är det Landskrona Ridklubb som
får 2 237 000 kronor.

Annons
 

Pengar ridklubben tänker använda för nybyggnation av multifunktionellt ridhus samt tillbyggnation och tillgänglighetsanpassning av sitt stall i Karlslund.

– Landskrona Ridklubb vill genom sitt projekt nå nya målgrupper och erbjuda ny verksamhet. I projektet ska ett ponnystall byggas som är helt tillgänglighetsanpassat där aktiviteter även för de som vill vara med hästar men inte vill rida kan erbjudas. Föreningen ska också bygga omklädningsrum med duschar vilket idag saknas. Prioriterat område: Främjande av psykisk och fysisk hälsa, skriver Arvsfonden i ett pressmeddelande.

Årets Luciashow i ridhuset går av stapeln lördagen den 13 december klockan 16.00. Utöver en fartfylld show finns det lotteri med fina priser samt cafeteria med lussebullar, glögg med mera.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser