Annons

Landskrona museum bygger om

Under 2015 kommer Landskrona museum att inleda en stor satsning på Svensk fotohistoria. Museet kommer att iordningställa 250 kvadratmeter av sina utställningsytor för att anordna tre årliga på varandra följande fotoutställningar med ett urval av originalfotografier ur landets stora, nationella fotosamlingar. Beräknad öppning av den första utställningen är i början av 2016.

Efter jul- och nyårshelgerna kommer Landskrona museum att börja ändra om på tredje våningen där fotoutställningarna ska placeras. De permanenta utställningarna ”Kära Selma” (om Selma Lagerlöf) och ”Öppet pga inventering” (om föremål och samlande) kommer att plockas ner. Interiören från Apoteket Kronan har redan börjat rivas, men den kommer delvis att byggas upp på annan plats på museet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser