Annons

Logistikfirma etablerar sig i Landskrona

Scan Global Logistics AB i Skåne är ett multinationellt företag inom logistikbranschen som öppnat en filial i södra industriområdet i Landskrona. Företaget erbjuder samtliga transportsätt, men med tyngdpunkt på flyg och sjöfart. Etableringen i Landskrona var ett naturligt val då mycket av sjöfrakten styrs från Helsingborgsområdet och flygfrakten från Malmö/Lund. Scan Global Logistics är ett multinationellt företag med huvudkontor vid Kastrup i Köpenhamn och finns redan på fyra orter i Sverige, bland annat Stockholm och Göteborg. Till en början kommer fyra personer starta upp verksamheten i Landskrona, men man räknar med att ha ytterligare minst tio anställda inom två år, i första hand speditörer och säljare. De kommer att söka personal med idéer och drivkraft, gärna ungdomar. – Vi fick en väldigt positiv upplevelse av Landskrona stad med sitt engagemang och dess nätverk vilket välkomnade oss på ett ypperligt sätt, säger Fredrik Boberg på stadens hemsida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser