Sponsorer ger fortsatt stöd till BoIS

Än så länge talas det mest om vilka spelare som kommer att lämna BoIS inför kommande säsong. På sponsorfronten ser det dock ljust ut för tillfället. Ett flertal av de som stöttat BoIS tidigare har redan nu gjort klart att de även kommer att satsa på laget även om de spelar i division 1.

Klara för 2015 är Swep, Akea, HSB, Mårtenssons Bil, Albrent och HyllingeBuss.
– Det är mycket glädjande att företagen fortsätter att satsa på BoIS och vill att vi ska tillbaka till Svensk Elitfotboll, säger marknadschefen i BoIS Johan Nilsson på klubbens hemsida.
– Vi vill vara trogna vårt samarbete och jag är i grunden övertygad om att BoIS kommer att återvända. Vi har därför tagit beslut om att fortsätta sponsra BoIS såsom alla tidigare år, säger Håkan Nilsson, President på Swep.

Till arkivet