Annons

Om den framväxande fotokulturen

Vad händer när vi fotograferar allt?, den frågan ställs när det imorgon arrangeras KulturTorsdag på museet.  Anders Mildner, skribent, författare, koncept- och innehållsansvarig på Anagram Live, försöker i föredrag ge svar på frågan.

Vad händer när vi fotograferar allt?, är ett föredrag om vad den framväxande fotokulturen innebär och hur den kommer att påverka oss.

Annons
 

Ander Mildner kommer att prata om vad det innebär för samhället i stort att människor skildrar sin egen verklighet. Om makt, identitetsskapande, om vad som skapar ”sanna” bilder av verkligheten och hur vi alla så smått börjar använda oss av konstnärliga strategier – utan att märka det.

Föredraget startar klockan 18:30 och varar cirka en timme. Fri entré.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser