Annons

Line släpper debut-EP

Vi noterar att det oberoende skivbolaget Melody Records på varvsudden släppt en ny EP. Det är den i Saxtorp boende sångerskan,  körledare och låtskrivare Line Axelsson som på sin debut-EP släpper fem egenskrivna låtar.

– Inför inspelningarna sammankallade Line sina musikvänner som hjälpte till att spela in “Ingen Annanstans”. Line spelar piano och lite keyboard på samtliga låtar, berättar Bosse Nilsson som utöver kollen på mixerbordet i sin studio spelar gitarrer, keyboards, percussion, dragspel och rent av bjuder på ett synthsolo på skivan.

Annons
 

På skivan hörs även Jonas Edahl  och Joakim Sehlin på trummor, Sebastian Hankers på bas, Dennis Westerberg på munspel samt Hanna Tollander på trumpet.

Debutskivan finns tillgänglig via flera nättjänster så som Itunes, Amazon,  Wimp, eMusic, Rhapsody, Napster och fler andra.

För dig som har Spotify går det att lyssna på skivan nedan:

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser