Annons

Biljakt slutade med voltad bil

En polispatrull observerade i fredags en bil som är anmäld stulen på E6 i höjd med Löddeköpinge. Bilen försöker köra ifrån patrullen och kör i hög hastighet i norrgående körriktning. Bilen kör av motorvägen vid trafikplats Lundåkra och kör mot Tågarp på väg 110.  Flera patruller åker mot platsen för att försöka stoppa den aktuella bilen. Bilen kör in på väg 17 och i höjd med Billeberga kör den av vägen. Bilen voltade fler varv och landar på taket. Två personer, en man och en kvinna, som färdats i bilen förs till sjukhus med oklara skador, båda dock vid medvetande. Kvinnan och mannen  är misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Föraren av bilen misstänks för drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott. Dessutom anträffas misstänkt stöldgods i bilen. Till saken hör att samma person greps efter att polisen prejat de i Häljarp, förra helgen. även då i en stulen bil.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser