Annons

Det händer i helgen

Det händer en hel del inom fritid- och kultur i Landskrona i helgen. 
På musikfronten kommer General Knas, Djungeln och två DJ:s att bjuda upp till dans på Tages redan ikväll. Portarna slås upp klockan 22.00 och festen håller på i fem timmar.

Är du sugen på mer musik så uppträder 50/50 på Fellini imorgon lördag med start klockan 22.00.

Annons
 

Lite av varje bjuds det på höstens fjärde teatercafé klockan 11-14 på lördag. Denna gång får publiken höra Linus och Benny, en samstämd far-och sonduo, samt sångtalangen Kalle Eskilsson.  Strax därefter kommer folkmusikbandet Trinity med irländska godbitar. Jan Nilssons musik-quiz, bjuder denna vecka på skräcktema.

Beträffande konst så är det två evenemang som sticker ut. Klockan 13.00 invigs årets sista utställning på Pumphusets konsthall. Vi vill dock även tipsa om att det i helgen är sista chansen att se utställningen med Lena Olsson (keramik och metall) samt Inga Björstedt (teckningar och äggoljetemperamålningar).

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser