Annons

Dubbla vinster för SST NET Falcons P14

Den gångna veckan har SST NET Falcons P14-lag haft match mot både LUGI och Malmhaug. Den fina inledningen på säsongen fortsatte och killarna kunde vända hemåt med två vinster. Den första matchen mot LUGI slutade 4-1 och det vi minns framför allt i denna match, var att killarna vände ett underläge efter halva matchen till vinst. Ett flertal mål föregicks av fint passningsspel och defensivt spelade hela laget disciplinerat och i mål stod Melvin Bengtsson för ännu en fin insats. Målskyttar i matchen: Tobias Ohlsson-Bååth 2, Niklas Josefsohn och Jakob Bjarke.

Matchen mot Malmhaug var likaså en trevlig tillställning mellan två duktiga lag. Falcons- killarna var lite bättre genom alla perioder och efter 3-2, 3-1, 3-2 kunde slutresultatet skrivas till 9-5. Killarna har utvecklat både teknik och spelförståelse. Detta i kombination med bra fysik möjliggör en hög intensitet i försvarsspelet och bra med rörelse och därmed flera passningsalternativ i anfallsspelet. Målskyttar i matchen: Jakob Bjarke 3, Rasmus Ardemark 2, Tobias Ohlsson-Bååth, Elias Svensson, Karl Hansson och Simon Brne.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser