Annons

Generalen är tillbaka i Landskrona

General Knas är en flitig och uppskattad artist som gästat Landskrona vid ett flertal tillfällen de senaste åren och fredagen den 31 oktober är han tillbaka. Uppbackad av Partillo bakom mixern och med Folkets Röst, hans fjärde och kanske starkaste soloalbum nånsin i bagaget, kommer han att bjuda på tunggung på Tages.

Ivan ”General Knas” Olausson har gästat tre av fyra Ökändafestivaler och i somras stod han även på scenen då det var Landskronafest. Den 31 oktober är han alltså tillbaka och som tidigare så är det föreningen Ökända som står bakom arrangemanget.
– Det har varit en minst sagt händelserik tid för Ivan Olausson som under senaste året har blivit far, skapat “Scandinavia Reggae Festival” i Köpenhamn där han bor med sin familj, spelat in albumet “Folkets Röst” och turnerat med Svenska Akademien som återuppstod sommaren 2013 med en hyllad konsert på RotRock under 600års Jubileums Karnevalen. Därför är det kul att han nu är tillbaka i sin gamla hemstad, säger Alexander Redrin på Föreningen Ökända.

Annons
 

Hans senaste album är medproducerat av bland andrea Partillo Productions och Kapten Röd som också gästar Generalen på låten “Enda Vägen Fram”, gästar gör även Aki från Labyrint, Ras Daniel och Vic Vem.
– Man kan säga att albumet är en kulminering av denna kreativa, kärleksfyllda, intensiva tid som General Knas upplevt, låtarna sprudlar av kärlek till familjen, folket och riktar samtidigt en befogad dos kritik mot etablissemanget och politikerna i vår värld som inte ser till folkets bästa, fortsätter Alexander Redrin.

Värmer upp scenen åt Generalen gör HipHop/Reggae gruppen Djungeln som består av O-Hund, Antonio D, Sabotage, Tredje Ögat & Dj Montàn.

SPELSCHEMA
22-23:30 Dj Partillo
23:30-00:30 Djungeln
01-02 General Knas
02-03 Dj Montàn

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser