Annons

Soul Time på Fellini

Onsdagen den 29 oktober satsar Restaurang Fellini på något nytt. Den sista onsdagen varje månad kommer det under ett par timmar att bjudas på levande soul på restaurangens andra våning. Kvällarna kommer att gå under namnet Soul Time. – Vi tänkte bjuda våra gäster på något speciellt. Därför har vi tillsammans med musikern Mikael Evertsen jobbat fram ett koncept och det är han som tillsammans med P.Inge Persson underhåller med lite laidback, soul, pop & R´n´B. Med sig har dom gästsångarna Olu Eriksson och Benny Hult, känd från X-factor, säger Christine Anderberg, krögare på Fellini. – Vi kommer då att ha en speciell soulinspirerad buffé som serveras till musiken. Det rör sig dock inte om någon konsert. Det är meningen att man ska kunna sitta och äta och samtidigt njuta av musiken. Klockan 18.30 börjar underhållningen. Onsdagen den 26 november kommer Malmömusikern Peter Kisch tillsammans med en trummis men den siste onsdagen i december blir det inget. Då är det nämligen nyårsafton.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser