Annons

Kidsvolley i Asmundtorp

I lördags arrangerade Kronan VBK ett skånesammandrag i Kidsvolley i Asmundtorps Idrottshall. Kidsvolley är den spelform som de yngsta volleybollspelarna spelar. Barnen som deltog var födda mellan 2005 och 2008. Det bjöds på massor med glädje och fint spel från alla lag som kom från Kronan, Hässleholms VK och Svedala Volley. Sex lag deltog och alla lag spelade vardera 10 matcher ’a 10 minuter.
– Det blev ett riktigt lyckat arrangemang med glada barn och påhejande föräldrar, syskon och släktingar på plats. Alla barn fick medalj, meddelar Marie Saxne, ungdomsansvarig Kronan VBK.  

I söndags hade sen klubben tre F01/02-lag som spelade turnering i Kristianstad. Ett lag var anmält i svart (svår) klass där nio lag deltog och två i grön (lätt) där totalt tretton lag deltog.
 – Efter en lång dag med både bra och mindre bra spel slutade våra lag på 4:e plats i Svart klass och blev sexa respektive sjua i grön klass.

Annons
 

– På det hela taget en bra start på säsongen även för våra U15-tjejer, även om några av tjejerna var besvikna igår. Nu blir det fokus på att träna bort svackorna och då kommer vi kanske att räcka ännu längre. I träningsgruppen har vi fått in några tjejer till och vi är nu 16 stycken i gruppen, vilket gör att vi förhoppningsvis kan deltamed hela fyra  lag vid nästa sammandrag som spelas i november, avslutar Marie Saxne som nästa helg kan se fram emot U11 och U13 seriepremiärer i Ystad respektive Ängelholm innan det helgen därpå är dags för Skånelagsuttagningen för flickor födda -00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser