Annons

GCgruppen expanderar med storaffärer i mångmiljonklass

Elföretaget GCgruppen, med huvudsäte i Landskrona, expanderar genom att ha tecknat order i mångmiljonklassen. Nya uppdragsgivare över hela Skåne representerar en orderstock på över 100 miljoner kronor.
Omsättningen idag, 66 miljoner kronor, förväntas öka kraftigt de närmaste 3-4 åren vilket också i sin förlängning innebär nyanställningar uppger företaget i ett pressmeddelande på måndagseftermiddagen.
– Uppdragen gäller huvudsakligen installation av kraft och belysning samt projektering av anläggningarna men även vår kunskap om brand- och utrymningslarm har blivit en allt mer efterfrågad kompetens. Vårt mångkunnande och vår kompetens inom el, automation och tele/data-kommunikation har breddat vårt kundunderlag, säger GCgruppens vd Göran Green.
– Vi har utökat vår verksamhet för att erbjuda helhetslösningar och bästa möjliga kundservice i de olika uppdragen.

Snabb tillväxt kräver nyanställning av ett 10-tal medarbetare
Den ökade orderstocken innebär omedelbar förstärkning för kalkylering, projektering och installation för att säkerställa hela processen. Trots en utökning av personalstyrkan med ett 15-tal medarbetare sedan förra året bedömer Göran Green att ytterligare ett 10-tal medarbetare behöver anställas för att klara det ökade kundunderlaget som i huvudsak består av byggnads- och fastighetsbolag men också med en stadig tillväxt av uppdragsgivare inom industrin.

Annons
 

Företaget expanderar i hela södra Sverige
Företaget växer också genom ett bra geografiskt läge mitt i nordvästra Skåne där de huvudsakliga målgrupperna inom bygg- och industribranschen finns.
– Inom en femårs period räknar vi med 100 miljoner i omsättning, säger Göran Green. Expansionen kan göras tack vare duktiga och erfarna medarbetare för genomförandet av de olika projekten.
– Och inte minst viktigt är det att lyssna på kundernas önskemål, poängterar Göran Green.
– Vår policy då det gäller kvalitet är strävan att få nöjda kunder genom att lyssna på våra uppdragsgivare, erbjuda kompetens i projekten och uppfylla beställarens och myndigheternas krav, asvlutar VD:n.

GCgruppen har också medverkat i Parajetts expansion i Norge, vilket vi skrev om nyligen. 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser