Annons

Spännande avslutning i ”Landskronasexan&rdquo

På söndag avgörs fotbollens division 6 västra och fyra av de fem Landskronalagen har mycket att spela för. Hetast är det i toppen. Med en match kvar leder Besa med 50 poäng men bara en poäng bakom skuggar BK Fram. Skulle Besa tappa poäng i söndagens hemmamatch mot mittenlaget Härslövs IK, vilka inte har något att spela för, så ligger vägen öppen för BK Fram som tar emot tabelljumbon, och redan avsågade, Teckomatorps SK på Exan.
På femte plats ligger Häljarps IF som möter Helsingborg City på bortaplan. Vinner Häljarp tar de en kvalplats till division fem om Allerums GIF förlorar sin hemmamatch mot Ramlösa.
Det fjärde Landskronalaget som är inblandade i sträckstrider i Landskronasexan är Landora som vid förlust mot Kävlinge riskerar att tvingas till kval för att inte halka ner en serie. Det räcker dock med ett oavgjort resultat för Landora för att de ska klara sig kvar.
Samtliga matcher på söndag startar klockan 15.00 med undantag av Helsingborg City – Häljarps IF. Den matchen börjar klockan 19.30.

Vi noterar också att om Wormo hemmabesegrar redan avsågade Gantofta på lördag så vinner de division 5 västra. Två poäng bakom jagar Dösjöbro som möter Glumslövs FF som inte har något att spela om förutom äran.
Även Asmundtorp spelar säsongens sista match då de möter Croatia i Helsingborg i en helt betydelselös match.
Beträffande Wormos damer så hamnade de på en sjätteplats i division 2 västra.

Annons
 

Avslutningsvis konstaterar vi att Borstahusens BK kommer att åka ner i fyran hur det än går i bortamatchen mot BK Olympic på söndag, samt att division 7-laget Bosna FF kommer att sluta på en fjärdeplats i division 7 västra.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser