Annons

Linjendamer hoppas på finalspel i Europacupen

BGK Linjen är ett av tre lag som försvarar de svenska färgerna när Europacupen avgörs i tyska Schriesheim i dagarna. De andra två lagen är Tantogården i herrtävlingen samt Uppsala. Första tävlingsdag var igår och en av de Linjenspelare som var på banan var Elisabeth Brandt.
– Vi ligger åtta efter första dagens spel men hoppas kunna lyfta idag. Målet är att komma bland de sex bästa. Då är vi kvalificerade för finalvarven, säger hon och berättar om torsdagens uppladdning och spel.
– Dagen började redan klockan 6, träning från 7 och tävlingen började 8. Jag gick ut fem minuter senare och den sista i vårt lag 40 minuter senare. Hela dagen och träningen har gått bra med mestadels låga resultat, 19-24 slag per varv.

De två andra Linjenspelarna som är med och tävlar i Tyskland är Annelie Lundell och Carolina Larsson. Tävlingarna avslutas imorgon, lördag.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser