Annons

Drömstart för SST NET Falcons

SST NET Falcons har inlett säsongen lysande. Efter en seger i bortapremiären så tog man även hem full pott då Engelholm gästade Idrottshallen i fredags. Matchen slutade 5-1 och med undantag av en liten period i den andra perioden så hade hemmalaget full kontroll på tillställningen.
– Jag är nöjd med det mesta i denna matchen. Vi spelade med en hög intensitet matchen igenom, vi låg oftast rätt i försvaret, täckte mycket skott och vi skapade mängder av chanser i anfallszonen, säger tränare Patric Johansson.

Redan idag är det dags för en ny match då Falcons tar sig till Lund för att möta SödraDal.
– Vi ska fortsätta på den inslagna linjen och jobba hårt för varandra. Försvarsspelet är alltid prioritet ett för oss. Sätter vi det så vet vi att vi är svårslagna. Sen ska vi fortsätta spela med hög energinivå i anfallsspelet och på det sättet skapa tillräckligt med målchanser för att ta tre nya poäng, avslutar tränaren.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser