Annons

BoIS under strecket om ÄFF går i konkurs

“ÄFF hotas av konkurs – tabellen kan ritas om”, så lyder en rubrik på KVP.se idag. Naturligtvis en mardröm för klubben. Skulle det ske att föreningen inte klarar undvika en konkurs innan serien är slutspelad är de högst troligt att serien måste räknas om och då är BoIS en stor förlorare och kommer att med dagens resultat att ligga sist i tabellen, om man bortser från ÄFF.

Försök häng med i svängarna nu.
Utan kvällens möte mellan Husqvarna och Ängelholm inräknad så ligger BoIS i den omräknade tabellen på en 15:e plats med 19 poäng. Husqvarna ligger på kvalplats med 19 poäng, samma poängtal har även Assyriska. Endast tre mål skiljer lagen åt. Ängelholm ligger sist på noll poäng.

Annons
 

ÄFF väntar nu på besked från kommunen om de kan erhålla ett extra driftsbidrag i storleksordning med det som Rögle tidigare fått. Om så inte blir fallet pekar mycket mot en konkurs.
– Utan detta är hela Ängelholms FF´s verksamhet i fara redan kommande vecka, skriver klubben på sin hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser