Annons

Ny förlust för BoIS

Kräftgången för BoIS fortsätter. Formstarka Gais på bortaplan blev för svåra för de randiga som förlorade med 3-1 på lördagen.

Det var dock BoIS som tog ledningen på straff efter att Niclas Rönne gått omkull i straffområdet. Andreas Dahl stänkte in ledningsmålet efter en dryg halvtimme.
Men säg den glädje som varar. Bara tre minuter senare kvitterade Gais genom Gabriel Altemark-Vanneryr efter fint förarbete av Joel Johansson. 1-1 stod sig halvleken ut och de som ska vara gladast för detta var BoIS. Gais hade ett flertal chanser men saknades det inte skärpa i avsluten så var Amr Kaddoura i vägen.

Annons
 

Amr Kaddoura räddade också BoIS tillfälligt efter ett friläge i inledningen av andra halvlek men till slut segrade rättvisan. Kieron Cadogan och sköt stenhårt bollen i mål efter 65 minuter. Något senare skulle även Gais målvakt Tommi Vaiho visa sig på styva linan då Gais mittförsvar klantade till sig men i slutminuterna sänkte göteborgarna BoIS genom Joel Johansson som nickade in en frispark. I fråga om rättvisa så var det inte tal om att rätt lag vann.

Gais är inne i ett stim och har sex raka matcher utan förlust medan BoIS bara har en seger och en oavgjord på åtta matcher. Avståndet till Öster som i skrivande stund ligger på rätt sida kvalstrecket är sex poäng.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser