Annons

Om en hållbar konferens i Taiwan

Nu har du chansen att får höra mer om sommarens mest hållbara utlandsresa.
På måndag, den 22 september, gästar nämligen de tidigare eleverna vid Allvar Gullstrandgymnasiet Sara Pjanic, Gustav Sandholm, Oscar Andersson, Heba Osman och deras miljölärare Karin Warlin Landskrona stadsbibliotek för att hålla ett föredrag om sina upplevelser i Taiwan.

Det var under tio dagar i juli som delegationen från Landskrona deltog på  CEI Caretakers of the Environment International Conference i Taiwan.
– Med start klockan 17:30 kommer vi att hålla föredrag, visa bilder och film, med mera, meddelar Karin Warlin.

Annons
 

Redan nu kan du se filmen som eleverna gjorde innan avresan där de dokumenterat hur företag och kommun arbetar med hållbarhetsarbete ur socialt, ekonomsikt och miljömässigt perspektiv i Landskrona. Klicka på Youtube-klippet ovan för att se filmen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser