Skola blev till kola

En av Folkpartiets käpphästar i valet är skolan och det är Lisa Flinth (FP) som är ordförande i utbildningsnämnden i Landskrona. Men ibland blir det fel på riktigt och så har skett nu. I en annons i veckans Lokaltidningen syns Lisa Flinth i en annons med följande budskap; ”Kunskapskola. Med ordning och reda.”

Det finns två typer av känd kola och den ena intas via munnen och den andra via näsan. Den ena av kolorna kan man kanske muta läraren med och den andra har varit känd i de högre utbildningarna för att kunna plugga hårdare, en typ av doping kan man tycka. Nu går Folkpartiet ut i en annonskampanj där man sprider budskapet ”Kunskapskola. Med ordning och reda.”.

Vad menar ni med detta, Lisa Flinth?
– Jaha du. Vad säger man. Det är naturligtvis pinsamt men det är tyvärr sådan som händer. Vi har missat i korrekturläsningen.

Vad var det första du tänkte när du såg annonsen.
– Helvete! Hahahaaa…. Men det visar ju bara att den bästa kan göra fel, även en Folkpartist. Jag tror dock inte att vi kommer att tappa några röster på tabben. Det kanske rent av blir tvärt om. Det visar att vi är mänskliga allihop, avslutar Lisa Flinth.

Till arkivet