Annons

Lundberg skadad – Rönne avstängd

Med anledning av att Niclas Rönne drog på sig en varning mot Ljungskile förra helgen så är han avstängd när BoIS tar emot Varberg imorgon lördag. Även Johnny Lundberg missar matchen då han åkt på en mindre sträckning i framsidan av låret. Ersätter gör Enis Ahmetovic och Cheikh Sarr.

Efter två raka förluster har tränare Patrik Johansson försökt att analysera vad som hänt.
– Vi har tittat såväl på vårt anfallsspel som på försvaret och så får vi arbeta efter vad vi kommit fram till. Det är detaljer. Mest handlar det nu om att vi taggar upp oss och fokuserar på uppgiften, säger tränaren och han har klart för sig hur han måste göra för att få med stabilitet.
– Det var en väldigt märklig vår och därför måste vi ta vecka för vecka så att vi kan sätta vår organisation och bli trygga i den. Jag vet att vi har bra kapacitet. Vi ska bara lära oss att lita på den.

Annons
 

Klockan 16.00 imorgon lördag blåser Kaspar Sjöberg från Malmö igång matchen mellan Landskrona BoIS och Varbergs BoIS på IP.

BoIS preliminära startelva:
Niklas Uddenäs – Martin Rudolfsson, Daniel Jarl, Cheikh Sarr, Mårten Nordbeck – Paul Torres, Andreas Dahl, Erik Andersson, Enis Ahmetovic – Mattias Adelstam och Andrew Stadler.
Avbytare: Amr Kadourra, Philip Andersson, Cimon Lydén, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, William Kvist och Robin Hofsö.

Öppna dörrar till fönstret stänger

BoIS har ännu på fredagseftermiddagen inte tagit något beslut om man ska skriva kontrakt med den bosniske mittfältaren Ognjen Djelmic som provtränat med a-truppen denna vecka.
– Det kan komma ett beslut senare idag eller i dagarna, säger BoIS tränare, tillika sportchef Patrik Johansson.
Han stänger inga dörrar för andra nyförvärv innan fönstret stängs, om uttrycket tillåts.
– Så länge transferfönstret är öppet och vi inte känner att vi är klara så kan vad som helst hända. Vi måste vara på tå hela tiden för detta är en marknad där saker och ting kan hända mycket fort, avslutar Patrik Johansson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser