Annons

Citadelloppet med tipspromenad

För att locka fler deltagare till årets Citadellopp lördagen den 23 augusti har Friskis & Svettis tillsammans med kommunens fritids- och kulturförvaltning valt att även erbjuda en tipspromenad för de som vill.
– Jag har förstått att tipspromenader är populära i denna åldersgrupp därför ville jag testa detta koncept, säger Gabriella Levi, projektledare på fritids- och kulturförvaltningen och förklarar.
– Tiden för rundan räknas inte utan det är poängen på tipsrundan som avgör. Tiden spelar roll endast vid en eventuell utslagning. Om flera personer skulle ha lika många rätt på tipspromenaden avgör tiden vem som vinner.

Läs även

  • Öppet för rullstolar i Citadelloppet
  • Populärt lopp får uppföljare
Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser