Annons

Uddenäs tillbaka i mål

Avstängningar, sjukdomar och skador på tio spelare i a-truppen gör att BoIS tränare Jörgen Pettersson får tänka till rejält inför onsdagens match mot Sirius. Han har dock klart för sig hur startelvan ska se ut. På topp spelar Karim Sadat och Surprise Ralani från start. – När nu Stadler (Andrew. Reds anm) är avstängd så tror jag att de här två kan passa varandra väldigt bra. Det har sett bra ut på träning och det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig i morgon, när det är match, säger Jörgen Pettersson på BoIS hemsida. Klart är också att Martin Rudolfsson bildar backpar med Philip Andersson medan Cheikh Sarr börjar som högerback. En annan nyhet är att Niklas Uddenäs är tillbaka mellan stolparna. – Amr Kaddoura har gjort bra insatser men fick en liten reaktion nu senast, vilket inte är ovanligt när det gäller så unga spelare. Dessutom har Niklas varit väldigt bra på träningarna, säger Jörgen Pettersson. Så här spelar BoIS: Niklas Uddenäs – Cheikh Sarr, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Enis Ahmetovic – Paul Torres, Erik Andersson, Andreas Dahl, Mårten Nordbeck – Surprise Ralani, Karim Sadat. Avbytare: Amr Kadourra, Niclas Rönne, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Robin Hofsö, Philip Ljung. Matchen mot börjar klockan 19.00.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser