Utbildningsforum för pedagoger av pedagoger

Den 15 augusti arrangerar utbildningsförvaltningen ett Utbildningsforum för pedagoger på kommunala förskolor och skolor i Landskrona. Arrangemanget bygger på att den egna personalen håller föredrag för varandra, som en konferens för kollegialt lärande och samarbete.

Hela 74 olika föreläsningar hålls under dagen. De flesta två gånger så att flera har möjlighet att lyssna till så många föreläsningar som möjligt. Det är personal från förskola till yrkeshögskola i Landskrona stad som själva föreläser för varandra om de projekt, metoder, pedagogik eller speciella verksamheter som pågår inom utbildningsförvaltningen i Landskrona.

– Utbildningsförvaltningen vill att dessa erfarenheter sprids vidare och kan inspirera fler att göra något nytt eller annorlunda, eller för att inse och förstå vilken otrolig bredd, styrka och kunskap som finns hos oss själva, säger Christian Olsson, projektchef på utbildningsförvaltningen.

 Utbildningsforum hålls i Västervångskolans lokaler.

Till arkivet