Annons

Moderaterna pejlar läget på puben

Idag arrangerar Moderaterna i Landskrona den första av månatligt återkommande pubkvällar för att träffa landskronabor under mer avslappnade former.
– Vi kallar konceptet “Pub och politik” och det är ett sätt för oss att träffa landskronabor under mer avslappnade former och därmed kunna lyssna på deras åsikter om Landskrona. Vi vill ha låga trösklar för att kunna påverka politiken och vi hoppas att detta ska vara ett steg för att sänka trösklarna ytterligare, säger Erik Raita, Moderaterna i Landskronas ordförande.

Pubkvällen idag kommer äga rum på O’Learys den här gången och tanken är att de ska återkomma sista torsdagen i månaden ända fram till valet. Dock kommer platsen för pubkvällen att variera mellan stadens krogar.
– Vi planerar att annonsera tydligt inför varje pubkväll när och var de äger rum, då vi hoppas att så många som möjligt kommer och diskuterar politik med oss. Det är så vi utvecklar en politik för ett ännu bättre Landskrona, förklarar Erik Raita.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser