Annons

Före detta medarbetare på Direkten med i Talang

Den före detta medarbetaren på Landskrona Direkt Sebastian Swärd och hans kamrat Daniel Glantz-Persson kommer klockan 20.00 ikväll att delta i årets upplaga av Talang Sverige på TV3, i ett minst sagt annorlunda nummer.
– Vi framför ett klassiskt pianomedley där vi använder kroppen för att nå ut till vår publik på ett sätt som andra pianister inte lyckats med, säger Daniel Glantz-Persson.

Sedan gymnasietiden på Filbornaskolan i Helsingborg har duon showat ihop och har efter det fortsatt att jobba tillsammans. Nu intar de den stora scenen i Talang Sverige med ett pianonummer utöver det vanliga. Numret genomfördes för första gången för fyra år sedan och har sedan dess varit en publikfavorit.
– Det som började som ett spex i skolan har nu blivit nationell TV. Så kan det gå, berättar Sebastian Swärd som efter att bland mycket annat stått bakom kameran och gjort webb-tv för Direkten, nu syns framför kameran.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser