Johnny Lundberg klar för BoIS

Idag blev det klart att Johnny Lundberg spelar i BoIS kommande säsong. Därmed är det också klart att han drar på sig den randiga tröjan när BoIS möter Lunds BK imorgon.
– Det är skönt att det löste sig. Jag hade några andra alternativ men det här var det bästa som kunde ske, säger Johnny Lundberg som skrivit på för två år.
– Det ska bli härligt att dra på sig den randiga tröjan igen. Det märks att det är många nya i laget men truppen ser mycket spännande ut, säger mittbacken

Trots gårdagens nästan förlamande nyhet om att Fredrik Karlsson smällt av hälsenan så andas man optimism. Med i truppen i morgon är Amethyst Bradley Surprise Ralani som varit skadad en tid samt Andreas Dahl som fick föras till sjuhus med ambulans efter en hjärnskakning för två veckor sedan.
På minussidan har vi bland annat Erik Andersson som fick en smäll på knäet mot Helsingör förra helgen samt Niclas Rönne som fick känningar i en ljumske i samband med samma match. Dessutom saknas Daniel Jarl och här rör det sig om benhinnorna.

Vad Landskrona Direkt erfar så dras truppen med en del småskavanker just nu och en av anledningarna till dessa är den undermåliga konstgräsplanen på IP. Därför har man i veckan tränat i Asmundtorp.

Följande trupp aviseras inför matchen mot Lunds BK som börjar klockan 14.00:
Niklas Uddenäs, Amr Kaddoura, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Cheikh Sarr, Enis Ahmetovic, Mårten Nordbeck, Cimon Lydén, Andreas Dahl, Paul Torres, William Kvist, Surprise Ralani, Andrew Stadler, Rasmus Alm, Christoffer Tapper Holter, Robin Eliasson Höfsö samt Johnny Lundberg.

Efter morgondagens match möter BoIS Lyngby nästa lördag och dagen efter bär det iväg till Turkiet och ett träningsläger. Några matcher i Turkiet är dock inte inplanerade i dagsläget.

Till arkivet