Musik avslutar utställning på museet

På söndag har du sista chansen att besöka utställningen Musikstaden på Landskrona museum. Dagen till ära bjuds på musik och mingel i Café Nell Walden.

Utställningen handlar om bandkultur i Landskrona från 1960-talet fram till idag så det finns läge för att fika, prata minnen och lyssna på musik under eftermiddagen.
Mellan klockan 14-16 blir det musikuppträde på caféets scen.
– Klockan 14-14.30 kan man lyssna till Matilda Andersson och Olle Bergenfeldt, en duo som målar upp vackra landskap av musik inom jazzens universum. De bjuder på såväl egenskapad musik som tolkningar av andras verk framfört på piano och sång, säger Annelie Ingvarsson, antikvarie på Landskrona museum.
– Därefter spelar Jonald Flores covers från olika genrer på gitarr och sång mellan klockan 14.45-15.15 och avslutningsvis bjuds det på covers från både större och mindre kända artister med jazz- och folkbandet Cirkus mellan klockan 15.30-16.

Till arkivet