Annons

After ski-dags med Lavinfara

Ur led är tiden eller åtminstone vädret. Efter rekordregn, orkaner och allmänt snökaos så tycker väl flertalet medborgare att nu kan det räcka. Låt det bli vår. Men icke. En klass-2 varning har utfärdats över centrala Landskrona. På lördag klockan 14.00 är det nämligen åter dags för Lavinfara på Speakers Corner vid Rådhustorget. Obekräftade källor gör gällande att de följande timmarna kommer att gå rejält utför.

Årets upplaga av bandet består av de två frostbitna musikvännerna Peter Cemjack och Dora Tuomainen. På frågan var bandets tredje musikant har tagit vägen svarar Peter Cemjack
– Snöbroder Wennström är bokstavligt talat under isen. Han sitter insnöad i en igloo i Fuengirola!!??. Men håller vi huvudet kallt så ska vi absolut ta oss ner för pisterna i år också. Det brukar den partyglada och sångstarka publiken fixa, säger han.

Annons
 

På frågan om det blir samma material som tidigare år svarar, han.
– En del trallvänligt material har hamnat i frysboxen. Man måste glida vidare när man har bra valla. Men det e klart om publiken bidrar så kan vi tina upp en och annan gammal dänga, avslutar han kryptiskt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser