Annons

Dags för årets skolmässa i Landskrona

Nu är det dags för Landskronas årskurs 9-elever att göra sitt gymnasieval. Men även vuxna som vill börja studera senare i år behöver fundera över vad de ska välja. För att underlätta valet ställer Landskrona stads gymnasieskolor och vuxenutbildningar ut sitt utbud på Folkets hus den 28 januari klockan 11-18.

Genom ett besök på skolmässan får man på ett och samma ställe en överblick och information om utbildningsförvaltningens utbildningar för både ungdom och vuxen. På skolmässan kan besökarna passa på att prata med studie- och yrkesvägledare, lärare och elever.

Annons
 

På skolmässan finns även Kulturskolan som med sina kurser vänder sig inte bara till barn och ungdom, utan även till vuxna.
– Skolmässan visar upp stora delar av det utbud av utbildningar som Landskrona erbjuder sina invånare. Ett besök ger en bra bild av utbildningsmöjligheterna för ungdomar och vuxna i skolstaden Landskrona, säger Ulf Bergström, verksamhetschef för gymnasiet och vuxenutbildningen.

På uppdrag av utbildningsförvaltningen, som en del av sin utbildning, arrangerar eventkoordinatorutbildningen vid Yrkeshögskolan Landskrona skolmässan.
På lördag dyker de studerande upp i Landskrona centrum för att locka till och informera om skolmässan, och med ett flyg- och destinationstema för skolmässan, som för tankarna till att välja väg, är Landskrona – din biljett till framtiden.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser