Annons

Vattenarbete i Tågarp och Annelöv

Boende på Riksvägen 1-13 samt Tågarpsvägen 371-373 kommer att vara utan vatten under eftermiddagen. Detta beror på en läcka som i skrivande stund håller på att felsökas. Arbetet beräknas att vara klart under kvällen.
– Tänk på att när vattnet kommer åter, kan vattnet vara missfärgat eller att det finns luft. Detta är helt ofarligt vårt tips är att ni spolar kallvatten tills vattnet blir klart och fint igen, meddelar NSVA som även berättar att man på lördag har ett planerat arbete att utföra i Annelöv.

I samband med VA-arbete under lördagen kommer boende i Annelöv att tidvis vara utan tryck eller ha lägre vattentryck än normalt. Efter avslutat arbete kan det eventuellt även här bli luft i ledningarna och missfärgat vatten.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser