Annons

Stort intresse för Instagramutställningen

Lördagens invigning av utställningen #enjoysweden i konsthallen, blev välbesökt. Drygt 250 personer besökte då hallen för att ta del av de drygt 600 bilderna som besökare av Instagram upplåtit till den speciella hashtaggen.
– Resultatet är bra. De har utnyttjat konsthallen väldigt fint och gjort en vacker hängning. Bilderna de har valt ut är intressant att se. Det visar en stor kärlek till det egna kreativa skapandet och motivvalet är en kärleksförklaring till den fria tiden vi har som människor. Det är mycket naturbilder och bilder av aktiviteter som fotograferna själva uppskattar. På det sättet blir #enjoysweden ett konstprojekt i sig genom att visa vad instagramanvändarna vill föra fram med stolthet och hur de ser på vår del av världen, skriver kulturchef Göran Nyström på sin blogg och ser även utställningen som en bra affischpelare för kommande fotosatsningar i staden.
– Många besökare är hitresta och jag tror det är en grupp som inte tidigare besökt staden och nu får en positiv bild av oss.

Läs mer:
#enjoysweden_landskrona

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser