Annons

P13-vinst i seriefinal

Efter kvartsfinal i Gothia så var det dags för Falcons P13 att på lördagen spela seriefinal mot Engelholm. Serien är jämn och det är fem lag som slåss i toppen. Med en välutvecklad defensiv och en målvakt som i det närmaste spikade igen kunde Falcons gå segrande ur matchen som slutade 3-1.

– Fyra av åtta lag i kvartsfinalerna i Gothia spelar i serien och det säger en del om framtiden för skånsk innebandy,
säger Jakob Ohlsson, ungdomsansvarig i Falcons och tillika en av tre tränare för Falcons P13-lag.

– Killarna ska ha allt beröm för en fin insats med trevligt innebandyspel. Framför allt är det defensivarbetet som laget hittat rätt i under den senaste månaden. På Gothia så kändes det som om laget tog ett riktigt rejält kliv i sina kunskaper kring hur vi vill uppträda i försvarsspelet. Det stabila defensivarbetet med mycket ”täck” lyckades laget på nytt plocka fram mot Engelholm och längst bak hade vi dagens spelare i Falcons – Melvin Bengtsson, berömmer tränaren som fick se Tobias Ohlsson-Bååth, Elias Svensson och Jakob Bjarke svara för det egna lagets målsskörd.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser