Annons

BoIS kan säkra kontraktet

Idag kan BoIS säkra spel i Superettan 2014. Vid en seger lägger sig BoIS ointagbara sju poäng före Värnamo som idag ligger på den översta av de två kvalplatserna. Samtidigt återstår två omgångar av årets säsong.

Vad talar då för en randig seger? Inte så mycket. Fyra förluster på rad men målskillnaden 1-13 är inget att luta sig emot. Och att motivation slår klass visade inte Värnamo igår då de kördes över av redan klara Ängelholm. Trots de dåliga oddsen är BoIS tränare Jörgen Pettersson optimistisk.
– Själva är vi oerhört taggade och har sett fram emot den här matchen länge, eftersom vi haft ett två veckor långt uppehåll. Det har varit högt tempo på träningarna, där vi lagt mycket tid på defensiven. Med en bra defensiv och säkerhet i passningarna följer också ett bra anfallsspel, säger BoIS-tränaren på klubbens hemsida.

Annons
 

Glädjande är att Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani är tillbaks efter skada. Klart är också att Erik Andersson (landslagsspel), Christoffer Tapper Holter (sjuk) samt Alex Nilsson (petad) missar matchen.
Såhär ser truppen ut: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Linus Malmqvist, Max Mölder, Liridon Lecci, Tobias Malm, Philip Andersson, Martin Rudolfsson, Alexander Tkacz, Rasmus Alm, Surprise Ralani, Patrik Åström, Mathias Andersson, Fredrik Svanbäck, Andreas Dahl, Belvin Licina, Robin Hofsö, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson. Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser