Ishallen har öppnat för säsongen

Efter att ha hållit stängt under vår och sommar var det äntligen i lördags dags att öppna upp ishallen för allmänheten.

Ett säkert hösttecken är när ishallen öppnar för allmänheten och det brukar ske första veckan i oktober. Men med söndagens sommarväder kunde man undra vilken årstid som var på ingång.
– Trots sommarvärmen var där ett hundratal som hade dammat av sina skridskor och var redo för skridskoåkning, meddelar Petrit Parduzi, föreningsassistent på fritids- och kulturförvaltningen.
– Kul att så många redan uppmärksammat att ishallen öppnat för säsongen.

Ishallen är öppen för allmänheten lördagar och söndagar kl. 11.00-13.00. Skridskoåkning är en rolig och billig familjeaktivitet då det i Landskrona är gratis att åka. Det är bara att ta med egna skridskor eller hyra för en billig peng.

Uthyrning av skridskor

En nyhet för säsongen är skridskouthyrningen som fritids- och kulturförvaltningen i samarbete med GF Idrott Konståkning erbjuder.
– Det känns bra att vi nu kan erbjuda allmänheten att hyra skridskor under allmänhetens åkning, säger Helene Nilsson ordförande i GF Idrott Konståkning.
– Tillgängligheten ökar och det är fler som får möjlighet att prova på att åka. För 20 kronor kan du hyra ett par skridskor och då ingår även hjälm, avslutar Helene Nilsson.

Till arkivet