Annons

Skador och petningar i BoIS-truppen

Det är en överraskande startelva som springer in på Berns Arena idag då BoIS möter Örebro SK på bortaplan. Max Mölder och Alex Nilsson är petade. Erik Andersson stukade foten på gårdagens träning och Alexander Tkacz har känning av sin tidigare skada och de båda missar därför matchen. På plan från start är emellertid de båda ungtupparna Kim Perssson, 18 år och Belvin Licina som fyller 20 på onsdag.
– Jag har tagit med de spelare som visat på träningarna i veckan att de vill vara med, säger BoIS tränare Jörgen Pettersson.

Max Mölder är med i truppen men Alex Nilsson har fått stanna hemma. I ett inlägg på Facebook skriver anfallaren att han ska ta långledigt och att det ska firas. Jörgen Pettersson säger sig inte veta vad Alex Nilsson menar med lång ledighet.
– Det får du nog fråga honom om.

Annons
 

Om han gjort sin sista match i den randiga tröjan kan inte Jörgen Pettersson svara på.
– Jag låter de spela som visar framfötterna, säger han.

Samtidigt som BoIS är på jakt efter tre poäng som mer eller mindre säkrar fortsatt spel i Superettan, så krigar Örebro om en direktplats till allsvenskan. Och just detta faktum tror Jörgen Petterson kan sporra hans mannar.
– Med tanke på att vi möter ett topplag och vi har stora förändringar så ligger all press idag på Örebro. Samtidigt vet jag vad mina killar kan. Jag tror att vi behöver tre poäng till och ju fortare vi tar dom desto bättre. Vi kommer att gå för seger, avslutar Jörgen Pettersson.

BoIS startelva: Bill Halvorsen – Liridon Lecci, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Martin Rudolfsson – Tobias Malm, Belvin Licina, Fredrik ”Mini” Svanbäck, Andreas Dahl, Kim Persson – Fredrik Karlsson.
Avbytare är Niklas Uddenäs, Max Mölder, Patrik Åström, Dennis Olofsson, Robin Hofsö och Fredrik Olsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser