Annons

Röda Korset samlar för Syrien

Röda Korset skyltar om sina insamlingsbössor till förmån för Syrien.
Efter att kväll efter kväll översköljts i TV-soffan av fruktansvärda bilder från krigets Syrien tar Roger Gustafsson, insamlingsansvarig vid Röda Korset i Landskrona, nu initiativ till att samla in pengar åt nödställda i landet.
– Vi måste vakna och därför skyltar vi om alla våra insamlingsbössor till förmån för Syrien. Hittar du ingen bössa, kom till oss på Röda Korset på Föreningsgatan 88. Några kronor kan göra stor skillnad för många, poängterar han och påminner även om att presentkortet “Din gåva-Röda Kors-flaggan” finns hos ICA Nära, Asmundtorp samt ICA Kvantum och på  City Gross.
– Låt oss försöka göra tillvaron något drägligare för Syriens plågade folk.

 Världens Barn bössor berörs ej.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser