Annons

Moderaterna rustar för framtiden

Moderaterna har idag utsett Peder Alberoth till ny ersättare i stadsbyggnadsnämnden. Han är ny i politiken, men redan känd för många landskronabor genom sitt mångåriga engagemang i Landskronas idrottsliv, inte minst som ordförande i Landskrona Falcons.
-Vi är väldigt nöjda med den förstärkning som Peder bidrar med. Vi håller på att samla ihop det lag som ska företräda moderaterna de kommande fyra åren, och Peder är absolut en person som vi vill satsa på, säger Cecilia Lindell, kommunalråd.

Samtidigt återkommer Hans Raita i en ny roll, som ledamot av räddningsnämnden och dess au. Hans lämnade i våras uppdraget som ordförande i omsorgsnämnden men är nu tillbaka i en mindre omfattande roll.
– Hans är och har hela tiden varit en värdefull resurs för oss, och det känns bra att ha hittat en roll som passar. Uppdraget som Hans lämnade är ett av de tyngsta i kommunen, men på det här sättet kan vi dra nytta av hans kompetens samtidigt som det är möjligt att kombinera med hans krävande arbete, säger Leif Thorsell i moderaternas valberedning.
– Det är mindre än ett år kvar till valet, och i moderaternas arbete med att utveckla Landskrona med fler fribyggartomter, nöjdare näringsliv och en allmän uppryckning av kommunen behöver vi företrädare som Peder och Hans, avslutar Cecilia Lindell.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser