Landskrona Dansstudio får hyresrabatt av kommunen

Allt fler upptäcker att det är roligt att dansa. Detta har inneburit att Landskrona Dansstudio blev för trångbodda i den tidigare lokalen i Sandvången. Därför hyr man numera Västervångskolans lilla gymnastiksal. Normalt kostar det cirkla 5000 kronor per månad att hyra den aktuella gymnastiksalen men på onsdagens möte i fritidsnämnden beslöt man att sponsra Landskrona Dansstudio med en del av hyran.
– De är ju ingen förening men de engagerar väldigt många ungdomar och det vill vi uppmuntra. Därför beslöt vi att de bara behöver betala 3000 kronor i månaden, det vill säga samma summa som de betalade för sin lokal i Sandvången, säger fritidsnämndens ordförande Birgitta Persson.
– Faktum är att just dansen ligger mig personligen varmt om hjärtat, avslutar hon.

Till arkivet