Annons

Säsongsavslutning med livemusik för sommarkrog

Sommaren i Borstahusen börjar och slutar för många med Hamnkrogens öppethållande. På lördag är det dags för årets sista dag på sommarkrogen. Detta firas traditionsenligt med livemusik i form av Malmöbandet Under Cover. Krogen som har öppet 100 dagar om året öppnar åter igen i juni 2014.
– Det har varit en fantastisk sommar med underbart väder och trevliga gäster. Höjdpunkterna har varit Borstahusdagarna och seglingstävlingen Nordic Week. Nu kör vi en sista kväll med god mat och musik. De som inte ska äta är välkomna efter klockan 20.00, säger krögare Jörgen Einsbohr som dock inte kommer att lägga sig i något vinteride.
Istället kommer han att sikta in sig på en spännande höst på Pumphuset med kompanjonen Niclas Lundblad.
– Nu laddar vi för en händelserik höst och vinter på Pumphuset. Förutom att vi fortsätter med after work varje fredag så kommer vi att ha en hel del livemusik. Vi kommer dessutom att satsa rejält på julbord och avsluta året med en hejdundrande nyårsfest, säger Niclas Lundblad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser