Annons

Grillfest på Fröjdenborg

Det luktade grillos i kvarteret Fröjdenborg på lördagen. Det var den lokala hyresgästföreningen i Landskonahems fastigheter som ställde till med fest.
– Detta är något som vi gör varje år för att öka trivseln och gemenskapen i kvarteret. Vi grillar först och sedan äter vi och lyssnar på musik och de som känner sig hågade kan ju ta en svängom, säger föreningens ordförande Sven Segerman medan han inspekterar grisen som grillas.

Det är dock inget nytt att de boende samlas tillsammans.
– Vi gör allt möjligt, som arrangerar bussresor och dylikt. Men idén till detta föddes för några år sedan då några av de boende bestämde att de skulle grilla tillsammans. Detta blev allt mer populärt och förra året beslöt vi därför att slå på stort. Det blev succé och därför kör vi i år igen.

Annons
 


Strax innan klockan 10 på förmiddagen tändes grillen och fem timmar senare var det dags att äta.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser