Annons

Innebandyspelare på hal is

Innebandyslaget om Skåne börjar med en ishockeymatch i Karlslundshallen i Landskrona. Den 15 april avgörs DM-finalen i innebandy mellan Landskrona Falcons och FC Helsingborg i idrottshallen men först ska lagen mötas i en ishockeymatch redan på torsdag i Landskrona ishall kl 20.30, exakt tre veckor innan finalen.
Sportchef Petri Manu ser det hela som en socialt och trevligt inslag så här i slutet på säsongen.
– Det började med att killarna var och spelade hockey i helgen och då var FCH:s Alexander Nede med och det hela utvecklade sig till detta, säger Petri som ser det hela som en temperaturhöjare inför stundande Skånefinal. Att killarna kan traktera en klubba vet vi men nu återstår och se hur bra de är på att åka skridsko och oroar sig för skador gör inte sportchefen.
– Det är klart att vi vill att alla ska vara hela och friska inför finalen. Men först är det hockey som gäller och en sådan här jippomatch tror jag är bra för relationen mellan klubbarna. Det är klart vi vill vinna även den. Annars får vi väl utmana de i fotboll eller brännboll tills vi vinner, säger Petri med ett brett leende på läpparna.

Till DM-finalen den 15 april börjar intresset så smått höjas.
– Vi har redan sålt 341 biljetter i förköp, säger Petri som i vanlig ordning hoppas på nytt publikrekord för innebandy i Landskrona.
– Det viktiga är att det blir en festlig inramning som vi sedan kan ta med oss in i Allsvenskan kommande säsong, avslutar sportchefen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser