Annons

Målrekord av Falcons

Landskrona Falcons tog sin tredje raka seger i Division I Södra och toppar nu tabellen på bättre målskillnad. För mål var verkligen vad det handlade om när Falcons gästade Carlshamn, ruskiga 15-1 och nytt målrekord i seriesammanhang blev resultatet.
– Vi gjorde en riktigt bra match och spelade verkligen ut hela registret. Kul också att samtliga tjugo spelare deltog i matchen och bidrog till storsegern, säger tränaren Conny Camper till klubbens hemsida.

I nästa omgång väntar Växjö hemma i Landskrona, inträdet blir fritt precis som i första hemmamatchen och klubben satsar på att utradera ännu ett rekord; nämligen publikrekordet på 1013 personer som en gång sattes mot FC Helsingborg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser