Johan Glans till teatern – Idag släpps biljetterna

Vi står inför en fullspäckad höst på Landskrona Teater och de som står för de flesta arrangemangen är Landskrona Riksteaterförening.
– En av höjdarna i höst är utan tvekan att stå-upp-komikern Johan Glans kommer hit med Showgruppen Estrad den 9 november, säger Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening.
– Faktum är att biljetterna släpps idag.

Förutom Johan Glans kommer hans kollegor Babben Larsson, Lennie Norman och Adde Malmberg till teatern redan den 26 september.
– Det ska bli oerhört kul. Det kommer att bli två föreställningar samma kväll och förhoppningsvis är det två fulla salonger som möter de tre.

Kvällen innan Babben/Norman/Malmberg arrangerar Landskrona Riksteaterförening en teatersupé med temat Evert Taube i Teaterrestaurangen.
– Vi ska köra fyra supéaftnar i höst och vi hoppas att folk gillar detta. Att njuta av uppträdande till en bit mat är alltid trevligt, säger Tommy Olsson.

Vill du veta mer om höstens alla föreställningar föreslås ett besök på www.landskronariksteater.se. Biljetter beställer du via ticnet.se eller via telefon. Mer info hittar du på hemsidan.

Till arkivet