Annons

Landskrona Bowling AB i konkurs

Företaget Landskrona Bowling AB som driver hallen King Pin har gått i konkurs. Redan förra våren stormade det kring bowlinghallen King Pin. Då beslutade en enig fritidsnämnd att dra in bidraget till företaget som driver den.
– Här hade kommit pengar under många år till företaget. Men vi kan inte lämna bidrag till privata aktörer, säger Tord Ohlsson, ordförande i fritidsnämnden till Skånska Dagbladet.

Advokat Hans Elliot som var konkursförvaltare fram till tisdagen, säger till tidningen att det inte rör sig om någon stor konkurs. Företaget, som själv har begärt sig i konkurs, har bankskulder på ca 320 000 kronor och även en del skulder gentemot leverantörer och aktieägare.
Totalt uppskattar Hans Elliot att det rör sig om skulder runt en miljon.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser