Toalettby rånad

Torsdagens karnevalsfirande förlöpte enligt de första rapporterna utan några allvarligare incidenter.
– Mig veterligen så hade vi bara en händelse som gör mig riktigt upprörd, säger Gunnar Nilsson, ordförande i LISA, Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation som tillsammans med Karnevalsbolaget arrangerar karnevalen.

– Det var toalettkassan som under hot stals från en av toalettbyarna. Det rör sig om en knapp tusenlapp men att någon bara har mage att stjäla från hårt ideellt arbetande föreningar är skandalöst. Jag tror dock att polisen har koll på förövarna då förbipasserande gjorde bra iakttagelser och kunnat lämna goda signalement, säger Gunnar Nilsson.

– I övrigt var det en fantastisk dag med mycket folk i rörelse. Det var ju helt knökfullt när Timbuktu spelade, säger han och passar samtidigt på att rikta en lite uppmaning till alla besökare.
– Jag skulle vilja vädja till besökarna att utnyttja alla papperskorgar som finns uppställda på området. Kommunen gör ett fantastiskt arbete med att städa av området men ni skulle sett hur här såg ut klockan fem i morse.

Till arkivet