Annons

Många nya guidade turer i sommar

Det blir många nyheter bland årets guidade turer som arrangeras av LandskronaPlus/Turistbyrån. En gammal goding som körs är Ivan och hans hästskjuts.

I våras arrangerade LandskronaPlus/Turistbyrån ett flertal nya guidade turer som de varvade med några klassiker. Den rekordstora turismen gör nu att man satsar på ännu fler nyheter till sommaren.
– Det blir en kändisvandring, vi tittar på Landskronas gator, vi åker till Borgeby söder om Landskrona och mycket mer, säger Helena Olsson då hon tar med pressen på en liten åktur med häst och vagn.

Annons
 

Hon berättar även om de övriga turerna.
– Givetvis erbjuder vi även i år våra tidigare populära och väl beprövade guideturer som exempelvis rundtur med häst och vagn, Gråen, Gipsön med hamntur, Gamla vattentornet, Karlslundsvandring, Strandvägens stora villor, Stora Landskrona vandringen.

De som guidar på sommarens turer är Sven-Erik Thosteman, Örjan Ekström, Palle Påander, Anneli Oxenstierna, Ivan Warga, Olga Zimina, Rebecka Hinn, Birgitta Sjöstedt, Sven Nilsson, Karl-Olof Nilsson och Maria Månsson.

Sammanlagt arrangeras 17 olika rundturer varav några går flera gånger. Programmet öppnas upp för bokning den 9 juni och man kan köpa biljett på turistbyrån. Samtliga turer hittar du här (pdf)

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser